Wil jij mooi werk doen?

Als thuishulp, gezelschap of begeleider van ouderen?

Meld je dan aan bij A&A Thuishulp, een jonge groeiende organisatie! Het gaat om werk en gezelschap bij ouderen, mensen met een verstandelijke beperking, hulpbehoevenden en soms ook bij mensen die gewoon graag een huishoudelijke hulp willen.

Het is werk dat je prima naast ander werk, een opleiding en/of een gezin kunt doen. Of als je zelf gepensioneerd bent en nog wat wilt werken. Je kunt het verder uitbouwen naar zoveel uren als je wilt.

Vacatures
 In februari begon ik te werken bij A&A thuishulp. Het was mijn eerste keer als huishoudelijke hulp en ik wist dus niet wat mij te wachten stond. 
Esther (30 jaar) over A&A thuishulp:
“ Ik heb echt genoten van mijn werk als huishoudelijke hulp. De cliënten waren super leuk en vriendelijk, het werk was niet super zwaar (ik dacht eerst van wel). En de begeleiding vanuit kantoor was ook heel goed. Iedereen is heel vriendelijk en begripvol bij A&A Thuishulp. Helaas duurde mijn ervaring in het huishouden niet lang vanwege genetische aandoening, maar de werkgevers van A&A hebben het super goed opgelost en ik kan nu blijven werken voor hun alleen doe ik nu werk wat ik wel kan doen. Super leuk bedrijf en leuke mensen. Ik ben blij dat ik voor A&A Thuishulp werk.”

Job-alert

Meld je aan voor onze job-alert door onderstaande gegevens in te vullen en ontvang een bericht zodra wij een nieuwe vacature op de website plaatsen.

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert

Maak kennis met het team

Jan-Willem Hoogeweegen
Directeur A&A Thuishulp
Sonia Thakoer
Coördinator Rotterdam en Drechtsteden
Marjolein Tan
Coördinator Particuliere Dienstverlening
Rines de Graaff
Coördinator Krimpen aan den IJssel en Mantelzorgondersteuner
Anton Weeda
Teamleider backoffice
Sozan Ahmad
Wijkverpleegkundige
Rebecca Casado
Coördinator Voorne en Nissewaard
Andrine Schipper
Coördinator Hoeksche Waard